Skip to main content

Over BTS

Wij zijn BTS. Dé MAN truck- en bedrijfswagendealer en Volkswagen bedrijfswagen servicedealer.

We bestaan al 30 jaar en zijn door de jaren heen hard gegroeid.

En nog steeds zien we een stijgende lijn in die groei. De vraag naar onze services is groot. Daar zijn we trots op. Net zo trots als op de bijna 100 mensen die zich vanuit onze locaties in Wognum, Beverwijk en Amsterdam keihard inzetten. Elke dag opnieuw.

Dennis de Groote, werkplaatschef Amsterdam

“Er is heel veel mogelijk, we willen graag dat je je werk met plezier blijft doen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat werkzaamheden gedaan worden en de wagen van de klant weer snel kan rijden. Bij de bedrijfswagens ligt de uitdaging in het sleutelen binnen een compact geheel. Goed voor de fijne motoriek. Je hebt volop kansen om verder te leren en door te groeien. Als je een collegiale, gezellige sfeer zoekt, zit je bij ons goed.”

BTS: Een bedrijf waar je op kunt bouwen

Bij BTS staan onze kernwaarden voorop. We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en willen volledig aan hun vragen en wensen voldoen. Maar we voelen ons ook betrokken bij onze leveranciers, de wereld om ons heen, bij ons vak én natuurlijk bij jou. Want we willen dat jij je werk op een prettige manier kunt doen. Dat is uiteindelijk ook weer goed voor onze business. Natuurlijk zijn we ook trots. We maken prachtige producten, leveren een uitstekende kwaliteit en een uitmuntende service. En dat doen we met elkaar. Tot slot zijn we een sterk merk. Als werkgever en als bedrijf. Stabiel, solide en toekomstbestendig. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

Stijn Kolk, Eerste Bedrijfsautotechnicus

“In sleutelen kan ik mijn passie voor het vak kwijt. Als we een klant kunnen helpen die vervolgens blij is met onze service en het merk MAN, dan ga ik ook blij naar huis. Ik vind het interessant om de ontwikkelingen in de techniek bij te houden. Vanuit BTS gaan we ook op cursus en wil ik iets verder in de details duiken, dan zoek ik naar de juiste informatie. Zo leer ik elke dag nog, met veel plezier.”

Een baan voor het leven

Welke functie je bij ons ook hebt, we zijn allemaal even toegankelijk. We lopen dus makkelijk bij elkaar naar binnen. Nieuwe mensen helpen we goed op weg. Want we willen dat jij je snel thuis voelt. Zo zijn we nu eenmaal; een fijn, familiair team. Misschien dat onze mensen daarom zo lang bij ons blijven werken. Want veel van onze monteurs zijn begonnen als leerling en werken er nog steeds. We bieden mensen dan ook een (loop)baan voor het leven. In de richting die ze zelf voor zich zien.

“ Bij BTS voel ik me welkom, we gaan leuk met elkaar om en collega’s nemen de tijd om me iets te leren. En zodra ze merken dat je een taak zelfstandig kunt uitvoeren, geven ze je die kans ook. Super fijn! “

Joppe Zijlstra, Leerling Monteur Wognum