Skip to main content

Leren en werken

Het vak leren op de vloer, van echte vakmensen

Sleutelen aan onze mooie trucks en bedrijfswagens? Dat is toch wat jij het liefste doet?

Want van uren in de schoolbanken zitten, word je nu eenmaal niet gelukkig. Dat begrijpen we bij BTS helemaal. Of je nu net van de middelbare school komt of zij-instromer bent, we bieden je een prettig leerwerktraject. Daarbij ga je maar één dag per week naar school. De andere vier dagen draai je gewoon mee met jouw collega’s. Hier leer je die fijne kneepjes van het vak en die prachtige details die het werk nét even leuker maken. Van onze ervaren vakmensen. Gewoon op de vloer dus, binnen een fijne, familiaire sfeer.

Bijdragen aan ons mooie werk

Kom je bij ons werken en leren, dan werk je mee aan de groei van ons bedrijf. We hebben mooie opdrachten die we samen uitstekend uitvoeren. Ook jij draagt daar dus je steentje aan bij. Dat betekent niet dat elke dag er hetzelfde uitziet. Bij ons kun jij je hart voor techniek écht ophalen want je krijgt een heel afwisselend takenpakket. Daardoor blijft het werk ook uitdagend en leer je telkens weer iets nieuws over die mooie MAN en Volkswagen wagens. Werken en leren tegelijkertijd. Mooier kan toch niet?’

Een moderne werkplaats, nette spullen

Of je nu voor de vestiging Wognum, Beverwijk of Amsterdam kiest, je komt te werken in een nette en moderne werkplaats met dus ook moderne technieken en spullen. Met je eigen gereedschapskar ga je elke dag gewoon lekker aan de slag. En pak je het ene na het andere project op.

Bij ons heb je het écht goed voor elkaar

Met onze arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. Je wordt meer dan goed betaald, krijgt meteen jouw eigen gereedschapskar met kwalitatieve spullen en je hebt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen. Want we zien graag dat jij jouw kennis wilt bijspijkeren of zelfs wilt doorgroeien naar bijvoorbeeld voorman of werkplaatschef.

Natuurlijk kun je ook rekenen op vakantiegeld, een reiskostenvergoeding, voldoende vakantiedagen, een goede pensioenregeling en elke dag vers fruit en melk. En hoewel we bij BTS hard werken, staan daar ook regelmatig leuke uitjes tegenover, zoals de jaarlijkse barbecue. Heel gezellig!

Het vak leren van de experts? Solliciteer als leerling monteur.

Kennis van MAN of Volkswagen? Dat hoef je niet te hebben. Een voorliefde voor techniek, energie en de wil om te leren wel. Heb jij dat? Kom dan bij ons leren en werken.
Interesse in een vrijblijvende rondleiding om te kijken of het vak iets voor jou is? Dat kan altijd.

Solliciteer

“ Bij BTS voel ik me welkom, we gaan leuk met elkaar om en collega’s nemen de tijd om me iets te leren. “

Joppe Zijlstra

Leren door te doen!
Stuur ons je motivatie en ga snel aan de slag

Waarom BTS zo leuk is? Daar kunnen we je uren over vertellen, maar beter is het om dat zelf te ervaren. Stuur ons je naam en e-mailadres en we nemen contact met je op. Drinken we een kop koffie en kun je meteen de sfeer proeven.

Bekijk onze vacatures